Mariënburg Congres – Hoe het was?

Artikelindex

 

Pagina 1 van 2

Henk Peters / voorzitter de Roerom schrijft:
Het anders dan anders congres is mij uitstekend bevallen, zonder uitwisseling van strategische en politieke opvattingen. Wat mij betreft zo door gaan

Mimie van Straaten-Oerlemans uit Loon op Zand schrijft:
Andere jaren ging ik met meer voldoening naar huis. De toneelstukjes en de documentaire vond ik erg goed. ‘s-Middags heb ik weinig meegekregen van de workshop, maar ik weet uit ervaring dat kritiek leveren niet moeilijk is..! Dank voor de inzet van eenieder .

Jan Bannenberg schrijft:
Hartelijk dank voor de gezellige mail. Ik heb genoten van de groep mede Nederlanders. Zij zijn onze naasten.

Frans Krikhaar schrijft:
Ik heb zeker genoten en direct bij thuiskomst enthousiast verslag uitgebracht. Frisse aanpak en echt vernieuwend. Ook de workshop van Joke Litjens was heel goed. (maar dat weet je; ze is zo’n vakvrouw; met een hele grote groep iedereen uit zijn of haar tent lokken; dus maximale participatie en ook nog eens diepgang.

Adri Brooijmans schrijft:
Bedankt, van binnenuit spreek ik dit uit: een dag waar maatschappelijk gebeuren uitnodigend werd samengebracht met geestelijk leven. Waar woord en beeld verenigd werden. Kortom een dag waar elkaar raken mocht plaatsvinden. Op deze manier moet kritisch leven wel inhoud krijgen.

Volgende