Ontmoetingsmarkt diaconie

Op 31 oktober a.s. organiseert Mariënburg een groot congres onder de titel:

Werk in uitvoering. Diaconie in de knel?

Diaconie?

In onze tijd zien we dat enerzijds kleinere geloofsgemeenschappen ontstaan, anderzijds grotere parochieverbanden. Die ontwikkelingen nodigen ons uit ons te bezinnen op de vraag hoe wij diaconie vormgeven, en wat oecumene daarbij kan betekenen.

Het congres vindt plaats in het Beatrixtheater in Utrecht.

Ontmoetingsmarkt

Bij het congres organiseren wij een ontmoetingsmarkt. De deelnemers aan het congres kunnen daar in gesprek gaan met groepen die zich op de een of andere manier inzetten voor kwetsbaren in onze samenleving.

Hiermee hopen wij een impuls te geven aan een inspirerend netwerk rondom diaconie.

De ontmoetingsmarkt vindt van 13 uur tot 15.30 uur plaats in de Expozaal naast het Beatrixtheater. In deze ruimte vindt ook de lunch plaats, diverse presentaties, onderling gesprek en zingen met een groot koor.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om deel te nemen aan de ontmoetingsmarkt? Dan nodigen wij u of uw groep graag uit om contact met ons op te nemen. U kunt ook gebruik maken van een speakersbox. Kijk in de tekst hiernaast >

Hierna komt een formulier waarmee u ons van uw belangstelling laat weten.
Na uw aanmelding nemen wij contact met u op.

Kosten?

Voor uw deelname aan de ontmoetingsmarkt berekenen wij geen kosten. Consumpties zijn voor uw eigen rekening.

U kunt zich begin van de zomer desgewenst ook aanmelden om deel te nemen aan het congres. De entreeprijs daarvoor zal zijn € 20,– inclusief bonnen voor koffie, thee, sap.
Wanneer de inschrijving voor het congres begint, krijgt u daarover bericht.