Mariënburg, vereniging van kritisch katholieken

• Als lid versterkt u het geluid van kritisch katholieken in r.-k. Nederland.
  • Als lid ontvangt u 5 keer per jaar Mariënburg, magazine voor kritisch katholieken.
  • Als lid ontvangt u periodiek Ledeninformatie  over ontwikkelingen in en rond Mariënburg.
  • Als lid ontvangt u 2 keer per maand per email OpZien, een digitaal bericht met links naar interessante artikelen of biijeenkomsten.
  • Als lid heeft u toegang tot de Algemene Vergadering om uw mening en visie te laten horen.
  • Als lid betaalt u een contributie van € 35,00 per jaar.

U kunt ook partnerlid worden, als u een huisgenoot heeft die lid is van Mariënburg.

• Als partnerlid versterkt u het geluid van kritisch katholieken in r.-k. Nederland.
  • Uw partner ontvangt al Mariënburg, magazine voor kritisch katholieken en de Ledeninformatie, dus u ontvangt als partnerlid geen eigen exemplaar.
  • Partnerleden hebben toegang tot de Algemene Vergadering om uw mening en visie te laten horen.
  • Als partnerlid betaalt u een contributie van € 12,50 per jaar.

Aanmelden als lid

Wilt u in elk geval de velden met (*) invullen?
  1. Voorletters en naam(*)
  2. Aanschrijving(*)
    Ongeldige invoer
  3. Straat en huisnummer(*)
  4. Postcode en Plaats(*)
  5. Land
  6. Geboortedatum
  7. E-mailadres(*)
    Verplicht of ongeldig!
  8. Telefoon
    Ongeldige invoer
  9. Ik meld mij aan als(*)

Lid/gezinslid aanvinken!
  10. Contributie bedraagt €
    Ongeldige invoer

11. Als u ons wilt machtigen voor automatische incasso, bespaart u ons tijd en kosten. U ontvangt per email een machtigings-formulier bij de bevestiging van uw aanmelding. Bij voorbaat onze dank.
  12. Ik betaal met een(*)

13. Opmerking

14. Neem deze letters over in het vak hieronder

15. U ontvangt een email een met de bevestiging van uw aanmelding. Als u deze email niet ontvangt, kijk dan 1) of er foutjes zitten in uw aanmelding; 2) in uw spambox of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap beëindigen?

U kunt het lidmaatschap of partnerlidmaatschap opzeggen per 31 december van een jaar. Dat kan met een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In geval van overlijden stoppen wij direct de toezending van het magazine en correspondentie.

april 2017