Mariënburg, vereniging van kritisch katholieken

• Als lid versterkt u het geluid van kritisch katholieken in r.-k. Nederland.
  • Als lid ontvangt u 5 keer per jaar Mariënburg, magazine voor kritisch katholieken.
  • Als lid ontvangt u periodiek Ledeninformatie  over ontwikkelingen in en rond Mariënburg.
  • Als lid ontvangt u 2 keer per maand per email OpZien, een digitaal bericht met links naar interessante artikelen of biijeenkomsten.
  • Als lid heeft u toegang tot de Algemene Vergadering om uw mening en visie te laten horen.
  • Als lid betaalt u een contributie van € 35,00 per jaar.

U kunt ook partnerlid worden, als u een huisgenoot heeft die lid is van Mariënburg.

• Als partnerlid versterkt u het geluid van kritisch katholieken in r.-k. Nederland.
  • Uw partner ontvangt al Mariënburg, magazine voor kritisch katholieken en de Ledeninformatie, dus u ontvangt als partnerlid geen eigen exemplaar.
  • Partnerleden hebben toegang tot de Algemene Vergadering om uw mening en visie te laten horen.
  • Als partnerlid betaalt u een contributie van € 12,50 per jaar.

Aanmelden als lid

Wilt u in elk geval de velden met (*) invullen?
  1. Voorletters en naam(*)
  2. Aanschrijving(*)
    Ongeldige invoer
  3. Straat en huisnummer(*)
  4. Postcode en Plaats(*)
  5. Land
  6. Geboortedatum
  7. E-mailadres(*)
    Verplicht of ongeldig!
  8. Telefoon
    Ongeldige invoer
  9. Ik meld mij aan als(*)

Lid/gezinslid aanvinken!
  10. Contributie bedraagt €
    Ongeldige invoer

11. Als u ons wilt machtigen voor automatische incasso, bespaart u ons tijd en kosten. U ontvangt per email een machtigings-formulier bij de bevestiging van uw aanmelding. Bij voorbaat onze dank.
  12. Ik betaal met een(*)

13. Opmerking

14. Neem deze letters over in het vak hieronder

15. U ontvangt een email een met de bevestiging van uw aanmelding. Als u deze email niet ontvangt, kijk dan 1) of er foutjes zitten in uw aanmelding; 2) in uw spambox of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap beëindigen?

U kunt het lidmaatschap of partnerlidmaatschap opzeggen per 31 december van een jaar. Dat kan met een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In geval van overlijden stoppen wij direct de toezending van het magazine en correspondentie.

april 2017

Denk mee
over de toekomst
van de kerk! Word lid van Mariënburg.